top of page

WANDER VREEMANN

Projectweek%202017%20-%20kopie_edited.jp

OVER MIJ

Even voorstellen: ik ben Wander en ik heb een passie voor techniek. Mijn hele leven ben ik al bezig met het schetsen, ontwerpen en bouwen van producten en voertuigen, van Lego blokjes tot zilverstalen assen. Voldoening haal ik uit het uitwerken van een idee, van A tot Z, van idee tot eindproduct. Met mijn kwaliteiten help ik zowel bedrijf als particulier met het ontwikkelen en produceren van producten en onderdelen. Van snelle schets of ondersteuning tot complexe systemen, er is altijd een passende oplossing.OPLEIDING

Omdat ik naast de techniek ook oog voor ontwerp heb was de opleiding Industrieel Product Ontwerpen helemaal voor mij weggelegd, een mooie combinatie tussen mijn passies. Deze opleiding bied een mooie balans tussen vormgeving, ergonomie en techniek waarbij de gebruiker altijd centraal staat, erg belangrijk voor het ontwikkelen van een goed product.

ERVARING

Ruim 25 jaar "hands-on" ervaring met techniek, waarvan de afgelopen zes jaar in de functie Design Engineer, met als voornaamste taken 3D CAD modelleren, werkvoorbereiding en CNC frezen. De focus op re-design van producten, prototypes, productie van specifieke kunststof behuizingen, mechanische tooling en "specials".  

 

SKILLS

COMPETENTIES & VAARDIGHEDEN

 

3D CAD moddeling, CAD-CAM programmeren, grafisch ontwerp, simulaties, constructiekennis, materiaalkennis

HOBBY
Crossbox-wb.jpg
PARTNERS
Ravicon RV1 front closed.JPG

RAVICON

Industrieel direct to object printing systems.

www.ravicon.nl

Ik heb me altijd al bezig gehouden met het ontwerpen en bouwen van dingen. Dit komt ook terug in mijn hobby's, bijvoorbeeld het bouwen van  een Micropuller met een 111cc boxermotor waarvan het totaalgewicht binnen 4,5kg moet blijven. Het bedenken, tekenen, bouwen en tot uitvoering brengen is de uitdaging en is voor mij een leuke vrijetijdsbesteding. De kennis die ik heb opgedaan uit mijn hobby's heb ik goed kunnen benutten in andere projecten. 

bottom of page