PROJECTEN

Een kleine impressie van mijn projecten. 

1/2
PROJECT 'RED'

In dit project heb ik een bestaand productieprocess voor de Grohe Red cooker mantel geoptimaliseerd. Om de felsranden beter en constanter te krijgen moest er een nieuwe spanmethode op de machine worden gebouwd. Door middel van pneumatiek en span schoenen is er een meedraaiende doorn ontwikkeld die de mantel rond drukt en op zijn plaats houd tijdens het fels proces. 

PROJECT 'LYRA'

In dit project heb ik een bestaand spuitgiet model omgezet naar freesbare plaat delen die geassembleerd worden en samen een complete behuizing vormen voor de Care for Coffee Etna Lyra. Dit maakt kleine gepersonaliseerde serie producties mogelijk, waarbij het mogelijk is om aanpassingen te doen. Doordat er geen dure matrijzen hoeven te worden geproduceerd zijn de investeringskosten aanzienlijk lager. Dit maakt het ondanks de kleine aantallen toch aantrekkelijk om een eigen product te ontwikkelen. 

PROJECT 'TEGENCENTER'

In dit project heb ik een multifunctioneel tegencenter ontworpen voor de vierde as op een Datron CNC freesmachine. Dit tegencenter is traploos verstelbaar en staat gemonteerd op conische cups zodat deze altijd uitgelijnd staat ten opzichte van de vierde as. 

NIEUWS

NIEUW PROJECT

 

WV Design & Gravutech slaan de handen ineen en zijn gestart aan de ontwikkeling van een flatbed LED UV printer voor de industriële markt! 

 

EVENEMENTEN
11 -12 MAR

SIGN & PRINT EXPO

 

Ontdek het creatieve aanbod aan toepassingen in visuele reclame.

CONTACT

WV Design

Scholtensoven 13F Borne

Tel: +31 6 23602368

Email: info@wvdesign.nl

12 - 14 NOV

INPRINT MUNICH

 

Discover innovative technologies and smart solutions for integrating print applications.

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2020 BY WV DESIGN